AVOCADO GEVULD MET MANDARIJNSALADE
1 blikje mandarijnpartjes (nettogewicht 310 gram)
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels medium sherry
cayennepeper
3 kleine rijpe avocado’s
Boven kom in zeef mandarijntjes laten uitlekken. In kom doen: 2 eetlepels mandarijnensap, 1 eetlepel citroensap, sherry en snufje cayennepeper. Door elkaar roeren.
2 Avocado’s in lengte halveren. Pitten verwijderen. Snijvlakken inwrijven met rest van citroensap. 1 Avocado schillen en in lengte halveren. Pit verwijderen. In stukjes snijden. Aan sherrymengsel mandarijntjes en avocadostukjes toevoegen. Door elkaar scheppen. Op 4 bordjes avocadohelften zetten. Hoog opvullen met mandarijnmengsel.
4 personen
voedingswaarde : 150 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip oktober 1986
zaterdag 8 oktober 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten