COSTOLETTE DI VITELLO CON RUCOLA E POMODORI (GEPANEERDE KALFSKOTELETJES MET RUCOLA EN TOMATEN)
12 kalfskoteletjes (600 gram)
400 gram tomaten
een bosje rucola
2 eieren
olijfolie
bloem
paneermeel
zout
Klop de plakjes kalfsvlees lichtjes plat, haal ze door de bloem, vervolgens door de losgeklopte eieren met een snufje zout en dan door het paneermeel. Verwarm in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag 2 eetlepels olie en bak hier het vlees in, laat het vlees niet te veel vet opnemen. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Bak ze in een andere koekenpan in 2 eetlepels olie. Voeg de in reepjes gesneden rucola en een snufje zout toe. Leg de kalfskoteletjes op de borden en schenk er de tomaten-rucolasaus overheen en dien op.
6 personen
voedingswaarde : 207 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : La cucina Italiana augustus / september 2003
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten