GEVULDE KALKOENBORST MET RODE PEPERSAUS
2 eetlepels pijnboompitten
150 gram shiitake, in plakjes
1 grote ui, fijngesneden
150 gram spinazie, in dunne reepjes
2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 lente-uitje, in dunne ringen
2 eetlepels boter of margarine
1 eetlepel Anisette (anijslikeur)
1 theelepel tabasco
3 - 5 eetlepels broodkruimels
8 stukjes kalkoenfilet à 70 gram
Oven voorverwarmen op 180 ºC. Pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Shiitake, ui, spinazie, knoflook en lente-ui in boter 5 minuten bakken. Pijnboompitten, likeur, tabasco en broodkruimels toevoegen. Vulling iets laten afkoelen. Kalkoenfilets platslaan en vulling over 4 plakjes verdelen. Afdekken met overige 4 plakjes. ‘Kalkoen-tompouces’ in braadslede leggen, afdekken met aluminiumfolie en in oven 30 minuten bakken. Gevulde filets serveren met Geroosterde rode pepersaus.
4 personen
voedingswaarde : 350 kcal p.p.
bereidingstijd : 45 minuten
gebied : Louisiana, Verenigde Staten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip Culinair augustus 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten