EMPANADA DE VERDURA MEXICANA Y CHORIZO (MEXICAANSE GROENTE-CHORIZOVULLING)
1 aardappel (150 gram), in blokjes
2 eetlepel olijfolie
1 grote rode ui, fijngesneden
1 teentje knoflook
1 gele paprika, in stukjes
150 gram chorizo, in blokjes
300 gram diepvries Mexicaanse groentemix
6 eetlepels chilisaus
2 theelepels oregano
In weinig water blokjes aardappel in 10 minuten gaar koken. Afgieten. In koekenpan olie verhitten. Ui 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook erboven uitpersen. Toevoegen: paprika, chorizo en groentemix. 7 Minuten zachtjes bakken. Toevoegen: blokjes aardappel, chilisaus en oregano. Goed door elkaar scheppen.
4 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Mexico
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Tip Culinair januari 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten