zaterdag 30 januari 2021

Cajun-poon met spinaziesalade (Louisiana, Verenigde Staten)

CAJUN-POON MET SPINAZIESALADE

2 à 3 eetlepels Cajun blended spice mix (Cajun King)
3 eetlepels olie
400 gram poon, schoongemaakt
150 gram spinazie
½ theelepel azijn
½ zakje mix voor dressing, tuinkruiden (Duyvis)
1 kleine ui, gesnipperd
2 bolletjes gember, fijngehakt


Cajunkruiden met 2 eetlepels olie mengen. Hiermee vis inwrijven. 20 Minuten laten intrekken. Intussen spinazie wassen en stelen verwijderen. In kom mengen: 1 eetlepel olie, azijn, mix voor dressing en 1 eetlepel water. Erdoor scheppen: spinazie, ui en gember. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Vlak onder grill vis in 7 minuten grilleren. Halverwege keren. Over 2 borden spinazie salade verdelen. Vis ernaast leggen.

2 personen

voedingswaarde : 445 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten

gebied : Louisiana, Verenigde Staten
gerechtsoort : visgerecht

bron : Tip Culinair januari 1993

Geen opmerkingen: