THAISE KORIANDERSAUS
1½ deciliter (rijst)azijn
100 gram suiker
3 teentjes knoflook
4 rode chilipepers
2 - 3 eetlepels fijngesneden koriander
1½ Deciliter (rijst)azijn met 100 gram suiker aan de kook brengen tot suiker is opgelost. Mengsel nog 2 minuten laten doorkoken tot saus iets dik begint te worden. 3 Fijngesneden teentjes knoflook, 3 fijngesneden rode chilipepers en 2 - 3 eetlepels fijngesneden koriander toevoegen. Saus garneren met 1 in ringen gesneden rode chilipeper. Saus warm of koud serveren.
4 personen
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Thailand
gerechtsoort : saus
bron : Tip Culinair mei 1997, bijlage De Thaise Rijstspecial
zaterdag 23 mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten