GRANOLA DELUXE
1 vanillestokje
rasp van 1 (bio)citroen
300 gram dikke Turkse of Griekse yoghurt
250 milliliter slagroom
1 bakje verse frambozen
3 eetlepels sinaasappelsap
rasp van ½ (bio)sinaasappel
Bolletje krokante ontbijtgranen hazelnoten & amandelen
1 eetlepel anijszaad
Snijd het vanillestokje met een scherp mesje open en schraap het merg eruit. Voeg toe aan de yoghurt en roer goed door. Roer ook de citroenrasp erdoor. Klop de slagroom stijf en spatel door de yoghurt. Zet 10 minuten in de koelkast.
Verhit een koekenpan en toast het anijszaad 1 minuut in de droge koekenpan. Pureer de frambozen met het sinaasappelsap en de sinaasappelrasp.
Verdeel de yoghurtbavarois over schaaltjes, lepel wat frambozencoulis erover, bestrooi royaal met de krokante ontbijtgranen en wat getoast anijszaad.
4 personen
voedingswaarde : 384 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : ontbijtgerecht
bron : Delicious. mei 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten