GEVULDE TOMAAT MET RIJST EN KRUIDEN
2 vleestomaten
1 zakje tomatenbouillon
1 theelepel cajunkruiden
150 gram rijst à la minute
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
½ eetlepel boter
Verwarm de oven voor op 200°C. Was de tomaten en snijd van de bolle kant een kapje af. Hol de tomaten uit. Wrijf het vruchtvlees boven een maatbeker door een zeef. Vul het vocht met water aan tot 2 deciliter. Roer de tomatenbouillon, de cajunkruiden, de rijst en het bieslook erdoor. Vul de tomaten met dit mengsel en zet ze naast elkaar in een klein ovenschaaltje. Leg op elke tomaat een klontje boter. Laat de tomaten met rijst in de oven in 15 minuten gaar worden.
2 personen
voedingswaarde : 295 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 31 mei 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten