CHINESE NOEDELS MET WOKGROENTE EN SCHARRELKIPFILET
250 gram mie
350 gram scharrelkipfilet
2 eetlepels arachideolie
800 gram Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
6 eetlepels oestersaus
2 eetlepels gebakken uitjes
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip 3 minuten. Voeg de wokgroente en oestersaus toe en bak nog 5 minuten.
Voeg de mie toe aan de groente en verwarm nog 2 minuten. Roer goed door. Verdeel over de borden en bestrooi met de gebakken uitjes.
4 personen
voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : China
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Allerhande maart 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten