TOURNEDOS MET CHAMPIGNONPATÉ
½ doosje gedroogde cantharellen
1 kleine ui
50 gram bacon
1 takje peterselie
6 eetlepels boter
4 tournedos à 150 gram
zout
(cayenne)peper
75 gram champignonpaté
In kom met warm water cantharellen wellen volgens gebruiksaanwijzing op pakje. Ui pellen en fijnsnipperen. Bacon in stukjes snijden. In kopje peterselie fijnknippen.
In koekenpan 5 eetlepels boter verhitten. Tournedos in 3 minuten aan elke kant bruin bakken. Intussen in steelpan 1 eetlepel boter verhitten. Ui en bacon 2 minuten bakken. Cantharellen toevoegen en 3 minuten zachtjes meebakken. Peterselie erdoor roeren. Tournedos aan beide zijden bestrooien met zout en (cayenne)peper. Op schaal scheppen. Bovenkant besmeren met paté. Cantharellenmengsel erover verdelen.
4 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip Kerst 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten