SLA MET PERZIK EN RODE PAPRIKA
1 ei
1 ui
1 rode paprika
½ literblik perzikschijfjes
1 krop sla
slasaus (Ananassausje met walnoot of Sinaasappelsausje)
10 zwarte olijven
Ei in 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Paprika wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden. In zeef perzikschijfjes laten uitlekken. Sla wassen en uitslaan. In kommetje slasaus naar keuze maken.
Sla in stukjes scheuren en in schaal doen. Erdoor scheppen: ui, paprika, perzik, sla en olijven. Garneren met plakjes ei. Slasaus erover verdelen.
4 personen
voedingswaarde : 165 kcal p.p.
voor- /bereidingstijd : 30 / 10 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip Kerst 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten