AVOCADO-VRUCHTENSALADE
¼ literblik ananasschijven
2 eetlepels citroensap
1 avocado (niet te rijp)
1 appel
1 handsinaasappel
150 gram blauwe druiven
4 eetlepels sladressing Hawaïenne (Calvé)
In zeef ananas laten uitlekken. 2 Eetlepels sap opvangen en in kopje doen. Citroensap erdoor roeren. Ananas in stukjes snijden. Avocado schillen, halveren, pit verwijderen en in schijfjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Sinaasappel pellen, witte vliesjes verwijderen en in dunne plakjes snijden. Druiven wassen, halveren en pitjes verwijderen. Alle vruchten in kom doen. Hierover ananas-citroensap schenken. Voorzichtig omscheppen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Over 4 schaaltjes vruchtensalade verdelen. Hierop sladressing scheppen.
4 personen
voedingswaarde : 320 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 20 / 2 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip Kerst 1980
woensdag 4 december 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten