GEVULDE SINAASAPPEL MET KIP
2 handsinaasappels
½ gegrilleerd haantje
2 eetlepels Grand Marnier
1 pakje knoflook Boursin à 70 gram
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels koffieroom
2 eetlepels gepelde amandelen
1 eetlepel dille
Sinaasappels overdwars halveren. Met grapefruitmesje vruchtvlees voorzichtig lossnijden en eruit scheppen. Witte velletjes verwijderen. In stukjes snijden en in kom doen. Kippenvlees van botjes halen en in blokjes snijden. Door sinaasappelstukjes scheppen. Grand Marnier erover schenken. In kommetje Boursin fijnprakken. Mayonaise en koffieroom erdoor roeren. Amandelen grof hakken.
Op 4 bordjes sinaasappelhelften zetten. Kipmengsel erin scheppen. Boursinsaus erover verdelen. Bestrooien met amandelen en dille.
4 personen
voedingswaarde : 300 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip Kerst 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten