GEGRATINEERDE SCHNITZEL MET PEER
4 varkensschnitzels à 100 gram
zout
peper
½ theelepel kerriepoeder
75 gram boter
8 plakken belegen kaas à 15 gram
8 halve peren
4 eetlepels cranberrycompôte
Vlees inwrijven met zout, peper en kerriepoeder. In koekenpan boter verhitten. Vlees 5 minuten aan elke kant gaar en goudbruin bakken. Intussen grill 5 minuten voorverwarmen op hoogste stand. Op elke schnitzel 2 halve peren leggen. Met deksel op pan 2 minuten meewarmen. Vlees met peer in vuurvaste schotel scheppen. Bakvet eromheen schenken. Kaas over peren verdelen. In midden van grill kaas in 2 minuten laten smelten. Compôte op kaas scheppen.
4 personen
voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip Kerst 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten