SLADDE GBNA (KAASSALADE)
½ kleine rode paprika
½ kleine groene paprika
2 kleine tomaten
250 gram zachte geitenkaas
2 takjes peterselie
1 eetlepel dille
½ eetlepel olie
zout
peper
4 ijsbergslabladeren
Paprika’s wassen en zaadlijsten verwijderen. In heel kleine stukjes snijden. Tomaten wassen. Halveren en pitjes verwijderen. In heel kleine stukjes snijden. Geitenkaas in heel kleine blokjes snijden. Boven kom peterselie fijnknippen. Toevoegen: paprika, tomaat, geitenkaas, dille en olie. Op smaak brengen met zout en peper. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Sla wassen en uitslaan.
Op 4 bordjes slablad leggen. Kaassalade erop scheppen.
Lekker met (Egyptisch) brood
4 personen
land : Egypte
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip december 1987
zondag 22 december 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten