LIEBRE A LA CAZADORA (JAGERS-HAAS)
1 haas
zout
3 teentjes knoflook
1 ui
1 bosje peterselie
peper
2 glazen rode (land)wijn
½ liter (olijf)olie
De haas in stukken snijden, afdrogen, zouten en met een teentje knoflook de afzonderlijke stukken inwrijven en snel in olie aanbraden. Dan eruit nemen en opzijzetten. In de olie lever en hart van de haas met gesnipperde ui, de fijngehakte teentjes knoflook en fijngehakte peterselie stoven, wijn bijgieten, zout en peper toevoegen. Indien nodig nog wat water toevoegen. Als alles gaar is, zeven. De stukken vlees toevoegen en - eventueel met een beetje water - in een dichte pan gaar sudderen.
4 personen
gebied : Spanje
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : De Spaanse keuken / Maria Horváth
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten