WATERKERSSALADE MET GEITENKAAS
2 bosjes waterkers
2 bosjes raapstelen
2 bosjes radijs, in plakjes
200 gram Hollandse geitenkaas of feta, in reepjes
100 gram ontpitte zwarte olijven, in plakjes
1 rode paprika, in reepjes
3 eetlepels olie
1 eetlepel rode wijnazijn
zout
peper
1 eetlepel verse oregano
Steeltjes van waterkers en raapstelen plukken. Waterkers, raapstelen, radijs, kaas, olijven en paprika mengen en over borden verdelen. Sausje roeren van olie, azijn, zout, peper en oregano. Saus er apart bij geven.
4 personen
voedingswaarde : 375 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Amerika
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Tip Culinair maart 1994
woensdag 14 maart 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten