woensdag 14 maart 2018

Waterkerssalade (Amerika)

WATERKERSSALADE MET GEITENKAAS

2 bosjes waterkers
2 bosjes raapstelen
2 bosjes radijs, in plakjes
200 gram Hollandse geitenkaas of feta, in reepjes
100 gram ontpitte zwarte olijven, in plakjes
1 rode paprika, in reepjes
3 eetlepels olie
1 eetlepel rode wijnazijn
zout
peper
1 eetlepel verse oregano


Steeltjes van waterkers en raapstelen plukken. Waterkers, raapstelen, radijs, kaas, olijven en paprika mengen en over borden verdelen. Sausje roeren van olie, azijn, zout, peper en oregano. Saus er apart bij geven.

4 personen

voedingswaarde : 375 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gebied : Amerika
gerechtsoort : maaltijdsalade

bron : Tip Culinair maart 1994

Geen opmerkingen: