‘BOUTONS’ VAN SCHOL
1 eetlepel boter of margarine
½ winterwortel
1 stengel bleekselderij
100 ram taugé
4 kleine scholfilets
2 eetlepels visbouillon
2 eetlepels zoete ketjap
1 eetlepel fijngehakte peterselie
Oven voorverwarmen op 180°C. 2 Stukken aluminiumfolie invetten. Groenten in reepjes snijden. Wortel in water met zout 1 minuut koken, selderij en taugé 30 seconden meebakken. Koud afspoelen. Scholfilets in lengte halveren en in knoop leggen. Groeten en vis op folie schikken. Folie omhoog vouwen. Bouillon en ketjap mengen en erover sprenkelen. Folie dichtvouwen. Pakketjes in oven in 15 minuten gaar laten worden. Pakketjes openen en met peterselie bestrooien.
2 personen
voedingswaarde : 225 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip Culinair maart 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten