KROPSLA MET CHAMPIGNONS
½ bakje champignons
2 eetlepels rode wijnazijn
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels basilicum
zout
peper
½ theelepel suiker
1 teentje knoflook
1 kropsla
Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Klop een sausje van de azijn, de olie, de basilicum, zout, peper en de suiker. Pers de knoflook erboven uit. Schep de plakjes champignon erdoor en laat ze 10 minuten intrekken. Maak de sla schoon en scheur de bladeren in grove stukken.
Schep in een slaschaal de sla en de champignons met het sausje door elkaar.
2 personen
voedingswaarde : 155 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 1 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 9 maart 1994
woensdag 14 maart 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten