woensdag 14 maart 2018

Kropsla met champignons

KROPSLA MET CHAMPIGNONS

½ bakje champignons
2 eetlepels rode wijnazijn
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels basilicum
zout
peper
½ theelepel suiker
1 teentje knoflook
1 kropsla


Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Klop een sausje van de azijn, de olie, de basilicum, zout, peper en de suiker. Pers de knoflook erboven uit. Schep de plakjes champignon erdoor en laat ze 10 minuten intrekken. Maak de sla schoon en scheur de bladeren in grove stukken.
Schep in een slaschaal de sla en de champignons met het sausje door elkaar.

2 personen

voedingswaarde : 155 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 1 minuten

gerechtsoort : bijgerecht

bron : Menu 9 maart 1994

Geen opmerkingen: