zaterdag 24 maart 2018

Krentenwegge met marmelade en kalkoenborst

KRENTENWEGGE MET MARMELADE EN KALKOENBORST

1 sinaasappel
1 kiwi
2 sneetjes krentenwegge
2 theelepels (smeer)boter of margarine
2 eetlepels sinaasappelmarmelade
(versgemalen) zwarte peper
2 plakken gegrilde kalkoenborst (30 gram)


Sinaasappel dik schillen tot op vruchtvlees. Met scherp mesje partjes tussen vliesjes uitsnijden. Kiwi schillen en in plakjes snijden. Krentenwegge besmeren met boter en marmelade. Bestrooien met peper. Kalkoenborst erover verdelen. Garneren met partjes sinaasappel en plakjes kiwi.

2 personen

voedingswaarde : 280 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Allerhande 21 maart 1996

Geen opmerkingen: