KRENTENWEGGE MET MARMELADE EN KALKOENBORST
1 sinaasappel
1 kiwi
2 sneetjes krentenwegge
2 theelepels (smeer)boter of margarine
2 eetlepels sinaasappelmarmelade
(versgemalen) zwarte peper
2 plakken gegrilde kalkoenborst (30 gram)
Sinaasappel dik schillen tot op vruchtvlees. Met scherp mesje partjes tussen vliesjes uitsnijden. Kiwi schillen en in plakjes snijden. Krentenwegge besmeren met boter en marmelade. Bestrooien met peper. Kalkoenborst erover verdelen. Garneren met partjes sinaasappel en plakjes kiwi.
2 personen
voedingswaarde : 280 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande 21 maart 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten