GEGRATINEERDE KABELJAUWFILET
250 gram kabeljauwfilet, in 2 stukken
2 theelepels citroensap
3 lente-uitjes, in ringen
50 gram geraspte jonge kaas
400 gram krielaardappeltjes
zout
peper
30 gram boter of margarine
Oven voorverwarmen op 225°C. Vis met citroensap, zout en peper kruiden. Boter verhitten en lente-ui hierin 3 minuten bakken. In ovenschaal helft van lente-uiboter leggen. Vis erop leggen en rest van lente-uiboter erover verdelen. Kaas erover strooien. Vis in midden van oven 25 minuten bakken. Aardappeltjes in 20 minuten met zout gaar koken en bij vis serveren.
2 personen
voedingswaarde : 445 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip Culinair maart 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten