YAM TAENG KWA (KOMKOMMER-WORTELSALADE)
1 komkommer van 500 gram
200 gram worteltjes
2 rode of desgewenst witte uien
1 - 2 kleine rode pepertjes
8 eetlepels witte wijnazijn
2 theelepels zout
3 - 4 theelepels suiker
De komkommer schillen, in de lengte halveren, het zaad verwijderen en de komkommer in dunne plakjes snijden. De worteltjes schrappen en in dunne schijfjes snijden.
De uien pellen en snipperen, de pepers van zaad en zaadlijsten ontdoen en in dunne ringen snijden. De azijn, het zout en de suiker door elkaar roeren.
De ingrediënten goed met elkaar vermengen.
4 personen
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Thailand
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Het beste uit de Thaise keuken / Cornelia Zingerling
vrijdag 11 augustus 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten