PITTIGE PINDASOEP
2 groentebouillontabletten
1 liter water
1 kleine rode Spaanse peper
1 kleine groene paprika
3 eetlepels pindakaas
100 gram taugé
3 takjes fijngeknipte selderij
50 gram vliespinda’s
1 eetlepel ketjap manis
Van 2 groentebouillontabletten en 1 liter water bouillon bereiden. Toevoegen: 1 kleine rode Spaanse peper in dunne ringetjes, 1 kleine groene paprika in kleine stukjes en 3 eetlepels pindakaas. 5 Minuten zachtjes koken. 100 Gram taugé, 3 takjes fijngeknipte selderij en 50 gram vliespinda’s toevoegen. Op smaak brengen met 1 eetlepel ketjap manis.
4 personen
voedingswaarde : 250 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : soep
bron : Tip november 1990
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten