PASTASALADE MET HONINGDRESSING
500 gram pasta (spaghetti, tagliatelle of macaroni)
1 krop rode sla
2 rode paprika’s
1 gele paprika
1 courgette
(1 rode peper)
3 blikjes zalm, krab, garnalen of tonijn
raspsel van 1 citroen
peper
zout
DRESSING
3 eetlepels (appel)azijn
6 eetlepels yoghurt
6 theelepels vloeibare honing
peper
zout
Kook de pasta al dente (beetgaar) en spoel ze af met koud water. Snijd de gewassen sla in repen. Maak de paprika’s en de peper schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd ze in heel dunne reepjes. Snijd de courgette in plakjes. Kook deze 1 minuut in kokend water en laat ze afkoelen. Laat de blikjes vis naar keuze uitlekken, verwijder velletjes en graten en meng de vis met de geraspte citroenschil, peper en zout door de salade. Maak de dressing door de ingrediënten te vermengen en schep deze luchtig door de salade.
8 personen
voedingswaarde : 350 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : salade
bron : Boodschappen november / december 1991
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten