MANGO KERABU (PITTIGE MANGO MET MUNT)
1 grote rijpe mango (500 gram), geschild
4 muntblaadjes, grof gehakt
4 korianderblaadjes, grof gehakt
PEPERSAUS
5 rode pepers, grof gehakt
150 milliliter water
3 eetlepels suiker
150 milliliter witte azijn
1 theelepel zout
Meng voor de pepersaus de pepers met water. Voeg de overige ingrediënten toe en breng aan de kook. Van het vuur halen en laten afkoelen.
Snijd de mango in blokjes en meng hem met munt, koriander en de afgekoelde pepersaus. Direct serveren
4 - 6 personen
gebied : Maleisië
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Maleisië : Oorspronkelijke recepten uit de smeltkroes van Azië / Recepten van de koks van het Bon Ton Restaurant, Kuala Lumpur en Jonkers Restaurant, Malakka, gefotografeerd door Luca Invernizzi Tettoni
zondag 16 juli 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten