PANPIZZA MET TONIJN
1 kleine ui
½ groene paprika
50 gram natriumarme kaas
1 blikje natriumarme tonijn (Imperial)
4 sneetjes zoutloos brood
2 eetlepels natriumarme tomatenpuree
1 teentje knoflook
25 gram boter of ongezouten margarine
1 theelepel oregano
versgemalen peper
Ui pellen en in dunne ringen snijden. Paprika wassen. Zaadlijst verwijderen. In dunne ringen snijden. Kaas raspen. Tonijn in stukjes verdelen. In kommetje tomatenpuree doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Door elkaar roeren. Brood aan 1 kant bestrijken met tomatenpuree. In grote koekenpan boter verhitten. Sneetjes brood met besmeerde kant naar boven in koekenpan leggen. Achtereenvolgens erover verdelen: ui, paprika, tonijn, oregano en kaas. Peper erboven malen. Met deksel op pan 10 minuten zachtjes bakken en kaas laten smelten.
2 personen
voedingswaarde : 415 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip april 1989
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten