WRAPS MET GEITENKAAS EN AVOCADO
¼ krop ijsbergsla
2 bosuitjes
8 cherrytomaatjes
1 avocado
2 eetlepels olie
2 theelepels limoensap
zout
peper
tabasco
200 gram Bettine Blanc (zachte geitenkaas)
1 zakje verse koriander
4 bloemtortilla’s
Sla wassen, droogdeppen en in dunne repen snijden. Bosuitjes schoonmaken en in smalle ringetjes snijden. Tomaatjes wassen en elk in 4 parten snijden. Avocado schillen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
In kom olie, limoensap, bosui, tomaatjes en avocado door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels tabasco. Kaas in blokjes snijden. Sla en kaasblokjes door dressing scheppen. Koriander erboven fijnknippen en erdoor scheppen.
Tortilla’s in droge koekenpan lichtbruin bakken. Salade op tortilla’s scheppen en aan onderkant als een puntzakje dichtvouwen.
4 personen
voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : AllerHande maart 1999
maandag 27 maart 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten