BROODJE GEITENKAAS MET SPIEGELEI
4 witte broodjes
1 eetlepel olijfolie
4 plakjes ontbijtspek
4 plakjes zachte geitenkaas
4 eieren
25 gram boter
2 eetlepels gehakte peterselie of bieslook
Halveer de broodjes. Bedruppel ze met olijfolie. Leg ze even onder een voorverwarmde grill. Bak de plakjes spek krokant in een droge koekenpan. Leg het spek op de broodjes. Verdeel de plakken geitenkaas erover, laat deze licht smelten onder de grill. Bak intussen de eieren met hele dooiers in de boter. Leg ze op de geitenkaas of op de andere broodhelft. Strooi de peterselie of bieslook erover.
4 personen
voedingswaarde : 410 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Boodschappen maart/april 2002
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten