VOLKORENTOSTI MET KAAS EN UI
2 rode uien
4 eetlepels milde olijfolie
2 theelepels natuurazijn wit
8 sneetjes volkorenbrood
100 gram zuivelspread naturel
150 gram geraspte kaas mild 30+
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan en bak de ui 10 minuten op laag vuur zacht, roer regelmatig. Voeg de azijn toe en bak nog 5 minuten.
Besmeer 4 sneetjes brood met de zuivelspread. Bestrooi met de kaas en verdeel de ui erover. Breng op smaak met peper. Dek af met de rest van de sneetjes brood.
Verhit 2 koekenpannen met elk 1 ½ eetlepel olie op laag vuur en bak de tosti’s 8 minuten. Keer halverwege. Of bak de tosti’s zonder olie of boter in een tosti-ijzer. Snijd de tosti’s diagonaal door en serveer.
4 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : AllerHande 2 januari – 26 februari 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten