vrijdag 10 februari 2023

Biefstukpuntjes met groene groenten

BIEFSTUKPUNTJES MET GROENE GROENTEN

300 gram zilvervliesrijst
300 gram (diepvries)sperziebonen, gebroken
300 gram peultjes
2 eetlepels zonnebloemolie
300 gram biefstukpuntjes
2 teentjes knoflook, geperst
2 lente-uitjes, in ringen
3 eetlepels ketjap manis
½ bosje koriander, fijngehakt


Kook de rijst. Kook de sperziebonen en peultjes in 8 minuten beetgaar.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de biefstukpuntjes 1 minuut op een hoge stand. Voeg de sperziebonen, peultjes, knoflook, bosui en ketjap toe en verwarm 2 minuten.
Bestrooi de biefstukpuntjes en groenten op het bord met de koriander. Serveer met rijst.

4 personen

voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Boodschappen oktober 2022

Geen opmerkingen: