BIEFSTUKPUNTJES MET GROENE GROENTEN
300 gram zilvervliesrijst
300 gram (diepvries)sperziebonen, gebroken
300 gram peultjes
2 eetlepels zonnebloemolie
300 gram biefstukpuntjes
2 teentjes knoflook, geperst
2 lente-uitjes, in ringen
3 eetlepels ketjap manis
½ bosje koriander, fijngehakt
Kook de rijst. Kook de sperziebonen en peultjes in 8 minuten beetgaar.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de biefstukpuntjes 1 minuut op een hoge stand. Voeg de sperziebonen, peultjes, knoflook, bosui en ketjap toe en verwarm 2 minuten.
Bestrooi de biefstukpuntjes en groenten op het bord met de koriander. Serveer met rijst.
4 personen
voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Boodschappen oktober 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten