NOEDELSOEP MET SHIITAKES EN ROSBIEF
1 pot runderbouillon
1 eetlepel olie
200 gram shiitakes, in plakjes
1 groene paprika, in reepjes
1 eetlepel oestersaus
1 centimeter verse gember, geschild
300 gram mienestjes
200 gram rosbief, in reepjes
4 lente-uitjes, in ringetjes
Leng de pot bouillon met water aan tot 1 liter en breng in een pan aan de kook. Verhit intussen de olie in een koekenpan en roerbak hierin de shiitakes en paprika 1 minuut op een hoge stand. Voeg samen met de oestersaus en gember toe aan de bouillon.
Knijp de mienestjes tussen de handen kapot en voeg toe aan de bouillon. Laat afgedekt 5 minuten garen op een lage stand.
Verdeel de rosbief over 4 kommen en schenk de noedelsoep erop. Bestrooi met de bosui en serveer direct.
4 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Boodschappen februari 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten