donderdag 12 mei 2022

Geroosterde groenten met gorgonzola

GEROOSTERDE GROENTEN MET GORGONZOLA

750 gram aardappels, in grote stukken
2 rode uien, in parten
2 rode paprika's, in stukken
1 gele paprika, in stukken
3 eetlepels olijfolie
300 gram Tasty Tom tomaten, gewassen
150 gram gorgonzola (kaas), in stukjes
1 zakje verse basilicum (15 gram), in reepjes


Oven voorverwarmen op 175°C. Aardappel, ui en paprika in kom omscheppen met olie en zout en peper naar smaak. Aardappels en groente over bakplaat uitspreiden en in midden van oven 40 minuten roosteren, af en toe omscheppen. Trostomaat met takje tussen aardappels en groenten op bakplaat leggen en geheel nog 20 minuten roosteren. Kaas over geroosterde aardappels en groenten verdelen en gerecht met basilicum bestrooien. Lekker met groene salade.

4 personen

voedingswaarde : 425 kcal p.p.
bereidingstijd : 70 minuten

gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : Allerhande oktober 2004

Geen opmerkingen: