GEROOSTERDE GROENTEN MET GORGONZOLA
750 gram aardappels, in grote stukken
2 rode uien, in parten
2 rode paprika's, in stukken
1 gele paprika, in stukken
3 eetlepels olijfolie
300 gram Tasty Tom tomaten, gewassen
150 gram gorgonzola (kaas), in stukjes
1 zakje verse basilicum (15 gram), in reepjes
Oven voorverwarmen op 175°C. Aardappel, ui en paprika in kom omscheppen met olie en zout en peper naar smaak. Aardappels en groente over bakplaat uitspreiden en in midden van oven 40 minuten roosteren, af en toe omscheppen. Trostomaat met takje tussen aardappels en groenten op bakplaat leggen en geheel nog 20 minuten roosteren. Kaas over geroosterde aardappels en groenten verdelen en gerecht met basilicum bestrooien. Lekker met groene salade.
4 personen
voedingswaarde : 425 kcal p.p.
bereidingstijd : 70 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Allerhande oktober 2004
donderdag 12 mei 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten