zondag 28 maart 2021

Omelet met prei en garnalen

OMELET MET PREI EN GARNALEN

3 eetlepels olijfolie
300 gram panklare prei (ringen)
125 gram roze garnalen
50 gram pittige kaas, geraspt
6 eieren, losgeklopt


In grote koekenpan met antiaanbaklaag olie verwarmen. Prei toevoegen en 5 minuten fruiten. Garnalen en kaas door eieren roeren en op smaak brengen met ½ theelepel zout en peper. Eimengsel over gefruite prei schenken en omelet op laag vuur bakken tot bovenkant gestold is. Groot bord op pan leggen en omelet hierop omkeren. Omelet met goudbruine kant naar boven vervolgens in pan laten terugglijden. Omelet bakken tot onderkant goudbruine korst heeft. Omelet in punten snijden en direct serveren. Lekker met brood en rode-paprikasalade.

4 personen

voedingswaarde : 275 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : Allerhande oktober 2004

Geen opmerkingen: