dinsdag 20 oktober 2020

Visschnitzel met garnalensaus

VISSCHNITZEL MET GARNALENSAUS

4 eetlepels olie
1 pak diepvries visschnitzels (4 stuks)
1 citroen
1 zakje kaassaus
100 gram gepelde Noorse garnalen


Alle ingrediënten klaarzetten. In koekenpan olie verhitten. Vis 4 minuten aan elke kant gaar en goudbruin bakken. Citroen wassen en halveren. Helft uitpersen. Andere helft in 4 plakjes snijden en halveren. In steelpan kaassaus maken met water volgens gebruiksaanwijzing. In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. Van vuur af garnalen door kaassaus scheppen. Op smaak brengen met citroensap. Overdoen in sauskom. Visschnitzels op schaal leggen. Garneren met plakjes citroen. Saus er apart bijgeven.
Groentetip: andijvie met champignons.

4 personen

voedingswaarde : 435 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Tip oktober 1981

Geen opmerkingen: