KIPSCHNITZEL MET RADIJS
1 ei
2 pakken diepvries kuikenschnitzels à 200 gram
2 theelepels kerriepoeder
5 eetlepels boter of margarine
2 slabladeren
4 radijsjes
1 eetlepel bieslook
Alle ingrediënten klaarzetten. Ei in 10 minuten hard koken. Schnitzels bestrooien met kerriepoeder. In grote koekenpan boter verhitten. Schnitzels 4 minuten aan elke kant goudbruin bakken. Sla wassen en uitslaan. Van radijsjes blaadjes en worteltjes verwijderen. Wassen. In dunne plakjes snijden. In kopje bieslook fijnknippen. Ei laten schrikken en pellen. In dunne plakjes snijden. Op schaal slabladeren leggen. Schnitzels erop rangschikken. Schnitzels garneren met ei en radijs. Bieslook erboven fijnknippen.
Groentetip: andijviesalade met ananas en wortel.
4 personen
voedingswaarde : 340 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip oktober 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten