woensdag 27 mei 2020

Vispotje met groenten

VISPOTJE MET GROENTEN

2 middelgrote uien, in halve ringen
750 gram kruimige aardappels, voorgekookt, in vieren
450 gram broccoli, in roosjes
2 rode paprika’s, in stukken
1 laurierblad
600 gram gemengde visfilet, in stukken
1 bosje koriander, blad geplukt


Bak de uienringen in 3 - 4 minuten zachtjes lichtbruin in 3 - 4 eetlepels (olijf)olie. Voeg de aardappels toe en roerbak ze lichtbruin. Voeg de groenten en het laurierblad toe en naar smaak zout en peper. Schenk er 1 deciliter water bij en stoof het gerecht 15 minuten met het deksel op de pan onder af en toe omscheppen. Voeg na 10 minuten de visfiletstukken toe. Neem de pan van het vuur, schep de koriander erdoor en serveer direct.

4 personen

voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Tip Culinair mei 2002

Geen opmerkingen: