TAHOECURRY MET BROCCOLI EN CASHEWNOTEN
1 ui
1 eetlepel milde currypasta
1 pakje panklare broccoli-roosjes (300 gram)
½ blok tahoe
1 zakje santen
1 takje koriander
25 gram ongezouten cashewnoten
Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal met inhoud van 2 liter ui en currypasta door elkaar scheppen. In magnetron 1 minuut op vol vermogen (700 Watt) verwarmen. Intussen broccoli in kleinere roosjes verdelen. Tahoe laten uitlekken en in blokjes snijden.
Zakje santen en 1½ deciliter water door currymengsel roeren. Broccoli en tahoe erdoor scheppen. In magnetron curry afgedekt in 6 à 8 minuten op vol vermogen gaar laten worden, halverwege doorscheppen.
Korianderblaadjes van takje nemen en fijnknippen. Cashewnoten door curry scheppen. Korianderblaadjes erover strooien. Serveren met pandanrijst.
2 personen
voedingswaarde : 395 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : AllerHande mei 1997
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten