WORTELSALADE met chermoula
1 bos worteltjes
½ bosje koriander
2 eetlepels chermoula
1 eetlepel komijnzaad
1 - 2 eetlepels pul biber
azijn
olijfolie
Snijd de worteltjes in schuine plakjes. Kook ze in gezouten kokend water in 10 minuten gaar. Giet af en spoel koud. Snijd de koriander fijn. Meng de worteltjes met de koriander, chermoula, komijn, pul biber en een scheutje azijn en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Bak in een droge hete koekenpan 5 minuten tot lauwwarm.
6 personen
gebied : Marokko
gerechtsoort : salade
bron : Onder de Mediterrane zon : De lekkerste recepten van Nadia & Merijn / Nadia Zerouali & Merijn Tol
woensdag 13 november 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten