WORST IN TOMATENSAUS
1 ui
1 blikje lunchworst à 200 gram
1 eetlepel boter of margarine
1 zakje tomatensaus
1 teentje knoflook
(2 eetlepels wodka)
zout
peper
worcestershiresaus
1 takje peterselie
Ui pellen en nipperen. Lunchworst in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten. Ui in 2 minuten glazig fruiten. Worst toevoegen en 2 minuten meebakken. In steelpan met 3 deciliter water, tomatensaus maken. Knoflook pellen en boven saus uitpersen. Ui-worstmengsel (en wodka) erdoor roeren. Op smaak brengen met zout, peper en paar druppels worcestershiresaus. Peterselie erboven fijnknippen.
Groentetip: rauwkost witte kool.
4 personen
voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 12 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip oktober 1979
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten