HAMROLLETJES MET ROEREI
4 eetlepels doperwten (uit blik)
1 blikje champignonschijfjes (à 106 gram)
3 eieren
3 eetlepels melk
zout
peper
vloeibaar aroma
3 eetlepels boter of margarine
200 gram gesneden schouderham
4 eetlepels Parmezaanse kaas
In zeef doperwten en champignons laten uitlekken. Boven kom eieren breken. Loskloppen met melk, zout, peper en paar druppels aroma. Doperwten en champignons erdoor mengen. In koekenpan boter verhitten. Eimengsel zachtjes bakken. Gestold ei steeds van bodem losroeren. Plakjes ham in vier stapeltjes verdelen. Bestrooien met kaas. Roerei erover verdelen. Oprollen en met 2 houten cocktailprikkers vaststeken. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten. Hierin rolletjes ½ minuut kort bakken. Voorzichtig keren en nog ½ minuut bakken. Direct opdienen.
Groentetip: spruitjes.
4 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip oktober 1979
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten