GEVULDE FLAPJES MET MON CHOU EN BOSVRUCHTEN
10 plakjes bladerdeeg
4 eetlepels koffiemelk
VULLING
75 gram Mon Chou
50 gram bosvruchtenjam
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Snijd de plakjes diagonaal of in de lengte doormidden. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Schep de Mon Chou door de bosvruchtenjam.
Schep een eetlepel vulling op de helft van het plakje. Bestrijk de randjes met water en vouw het plakje diagonaal of recht dubbel. Druk de randjes (eventueel met een vork) op elkaar. Bestrijk de buitenkant met de koffiemelk. Leg de flapjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de flapjes 15 minuten in het midden van de oven. Serveer de flapjes warm of koud.
Voor 20 stuks.
voedingswaarde : 155 kcal per stuk
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : borrelhapje
bron : C1000 Thuis-magazine najaar 1991
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten