CAZUELA DE QUESO CON CALABACITOS Y SEMILLAS DE GIRASOL ASADA (KAASTOAST MET COURGETTE EN ZONNEBLOEMPITTEN)
2 sneetjes volkorenbrood
boter
groene chili
60 gram geraspte jong belegen kaas
1 courgette
25 gram zonnebloempitten
3 eetlepels kappertjes
Leg 2 sneetjes volkorenbrood in een beboterde ovenvaste schaal. Besmeer ze met boter en bestrooi ze met fijngehakte groene chili.
Verdeel ongeveer 60 gram geraspte jong belegen kaas over het brood en bedek deze met 1 in plakjes gesneden courgette, 25 gram zonnebloempitten en 3 eetlepels kappertjes.
Laat de kaas onder een hete grill goudbruin worden.
4 personen
gebied : Mexico
gerechtsoort : voorgerecht
bron : De vegetarische keuken van Mexico / Edith Metcalfe de Plata
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten