CALABACITA (COURGETTES, MAÏS EN PAPRIKA)
1½ theelepel reuzel
250 gram courgettes, in plakken gesneden
150 gram verse of diepvries maiskorrels
¼ rode paprika, in stukken van 2 centimeter gesneden
¼ groene paprika, in stukken van 2 centimeter gesneden
½ middelgrote ui, gesnipperd
1 teen knoflook, uit de knijper
2 snufjes gedroogde oregano
100 gram tomaten, ontveld en gehakt
zout
peper
takjes koriander
Laat de reuzel smelten in een grote pan. Doe er de groenten en kruiderij in. Laat alles onder af en toe omscheppen 7 minuten bakken tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak.
Garneer met de verse koriander.
4 personen
gebied : Mexico
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Mexico : De landelijke keuken / Carolyne Dehnel
zaterdag 19 oktober 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten