PEPERONI AMMOLLICATI (PAPRIKA MET BROODKRUIM)
800 gram rode paprika’s
1½ deciliter (olijf)olie
30 gram Pecorino kaas
1 eetlepel kappertjes in zout
4 eetlepels paneermeel
½ theelepel oregano
zout
Paprika’s wassen. Halveren, zaadlijsten verwijderen en in grove stukken snijden. Olie verhitten. Paprika 10 minuten bakken. Intussen met keukenpapier vergiet bekleden. Paprika uit pan nemen en in vergiet laten uitlekken. Uit pan olie schenken. 1 Eetlepel achterhouden. Van paprika schil aftrekken. Kaas raspen.
1 Eetlepel bakvet opnieuw verhitten. Toevoegen: paprika, kappertjes, kaas, paneermeel, oregano en zout. 10 Minuten zachtjes bakken.
4 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 30 / 15 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip mei 1990
donderdag 16 mei 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten