AARDAPPELEN-SPERZIEBONENSCHOTEL
500 gram aardappelen
350 gram sperziebonen
2 (rode) appels
zout
25 gram boter of margarine
Aardappelen schillen en wassen. Tot gebruik onder water bewaren. Sperziebonen wassen. Afhalen en in stukjes van 3 centimeter snijden.
Aardappelen in stukken snijden. In 1 pan aardappelen en sperziebonen in 20 minuten gaarkoken. Intussen appels wassen, klokhuizen verwijderen en in plakjes van ½ centimeter snijden. Boter verhitten. Appelplakjes in 2 minuten lichtbruin bakken. Aardappelen met sperziebonen afgieten. Appel toevoegen.
Lekker bij gehaktbal.
2 personen
voedingswaarde : 370 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 25 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip mei 1990
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten