SERVISCHE KAASSOUFFLÉS
100 gram zachte boter
7 fijngehakte ansjovisfilets
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
5 eieren
paneermeel
Roer de boter in een kom lichtgeel en romig. Voeg de fijngehakte ansjovisfilets en de geraspte Parmezaanse kaas toe en roer alles goed dooreen. Splits de eieren. Roer de eierdooiers door het boter-kaasmengsel. Sla de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het mengsel. Verdeel het soufflémengsel over schelpen of over kleine soufflépotjes en bestrooi het geheel met wat paneermeel. Bak de soufflés 15 minuten in een op 225°C voorverwarmde oven tot ze een mooi bruin korstje hebben.
4 personen
gebied : Servië
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Joegoslavisch koken / Jolanda van der Laan
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten