woensdag 16 augustus 2017

Ratatouille met tonijn en kappertjes

RATATOULLE MET TONIJN EN KAPPERTJESSAUS

1 blik (400 gram) ratatouille
1 blik (400 gram) boterbonen
1 blikje (200 gram) tonijn naturel
2 eetlepels kappertjes
1 eetlepel tomatenketchup
1 zakje witte saus
50 gram geraspte belegen Goudse kaas


Schep de ratatouille in een ovenschaal. Spoel de bonen af met koud water en laat ze uitlekken. Giet de tonijn af, verdeel de vis in stukjes en meng de helft van de kappertjes en de ketchup erdoor. Verdeel het tonijnmengsel over de ratatouille en schep de uitgelekte bonen op de tonijn. Maak de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en roer de rest van de kappertjes erdoor. Verdeel de saus over de bonen en strooi de kaas erover. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat het gerecht in het midden van de oven in 30 minuten goudbruin en door en door heet worden.

2 personen

bereidings- / oventijd : 15 / 30 minuten

gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : Lekker uit de oven / Irene van Blommestein

Geen opmerkingen: