TAGLIATELLE MET GEITENKAAS
150 gram zachte verse geitenkaas
1 eetlepel slagroom
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels bieslook, fijngesneden
200 gram tuinbonen, geblancheerd
1 courgette
400 gram verse tagliatelle
30 gram pijnboompitten, geroosterd
Verwarm op laag vuur geitenkaas, room en olie. Haal als het een egale massa is van het vuur en roer er de bieslook door. Snij de courgette in plakjes en snij deze plakjes in vieren. Blancheer de courgette 30 seconden in kokend water. Laat goed uitlekken. Kook de tagliatelle beetgaar en meng geitenkaas, groente en pijnboompitten erdoor.
4 personen
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vegetarisch voor- of bijgerecht
bron : Elle eten voorjaar 2001
woensdag 16 maart 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten