GEVULDE RICOTTA-MUNTBROODJES
1 pak mix voor witbrood (500 gram)
25 gram boter
100 gram doperwten (diepvries)
100 gram ricotta
50 gram mascarpone
handvol verse groene muntblaadjes, grof gehakt
peper
zout
Maak het brooddeeg volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Meng doperwten, ricotta, mascarpone, muntblaadjes, peper en zout door elkaar. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het deeg in 16 stukjes. Maak hiervan platte rondjes, verdeel de vulling erover en vorm het deeg eromheen. Leg de broodjes met de naad naar beneden op een bakplaat en bak ze in 15 minuten lichtbruin. Lekker met rauwe ham of gedroogde worst.
4 personen
bereidings- / rijs- / oventijd : 30 / 80 / 15 minuten
gerechtsoort : brood
bron : Elle eten voorjaar 2001
woensdag 16 maart 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten