KIPBURGER MET PINDA’S EN KAAS
Een kant-en-klare kipburger, op een bijzondere manier aangekleed. Lekker en
ook goedkoop!
25 gram ongezouten pinda’s
2 kipburgers
2 plakken belegen kaas (50 gram)
25 gram boter of margarine
2 eetlepels mangochutney
Pinda’s grof hakken. Kipburgers overlangs halveren. Over onderste helften pinda’s verdelen. Van kaas korstjes snijden. Plakken kaas dubbelvouwen en erop leggen. Bovenste helft van kipburgers erop leggen. Goed aandrukken. In
koekenpan boter verhitten. Kipburgers in 10 minuten gaar en goudbruin bakken.
Halverwege keren. Op 2 borden leggen. Mangochutney erop scheppen.
Lekker met
gebakken aardappelen en raapstelen.
2 personen
voedingswaarde : 455 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip maart 1987
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten